Zwanger zijn is heel bijzonder en zeker niet voor iedereen is het vanzelfsprekend om zwanger te worden. Het laten fotograferen van je prachtige, zwangere buik is heel speciaal. In deze periode verandert er heel veel, en niet alleen fysiek. Je krijgt een prachtige buik en als zwangere vrouw straal je. Iedere zwangerschap is uniek en mooi op zijn eigen manier. 
Het is een periode die voorbij gaat en daarom zo bijzonder en geweldig mooi is om dat te laten fotograferen. Voor jezelf, maar ook voor later als je baby uitgegroeid is tot een prachtig mens en jullie samen de foto’s terug kunnen kijken. 
De mooiste tijd om een zwangerschapsshoot te laten maken is tussen de 33 en 36 weken. Uiteraard is iedere zwangerschap anders. De één heeft met 35 weken een prachtige buik, een ander voelt zich met 33 weken al erg rond. Maatwerk, daar gaat het om. Het gaat erom, dat je goed kunt zien dat je zwanger bent en dat jij je goed voelt, dat is het allerbelangrijkste. Dit is slechts mijn advies, uiteindelijk bepaal jij helemaal zelf wanneer je shoot wilt laten maken. 

Bij Wonderfull Moments Fotografie is het mogelijk om diverse soorten zwangerschaps shoots te doen; op een mooie buitenlocatie of als lifestyle-shoot bij jou thuis. Verschillende shoots, met ieder hun eigen charme en niet met elkaar te vergelijken. 
Op een buitenlocatie maken we meer gebruik van de omgeving en jurken die ik mee kan nemen en die je aan mag. De sfeer buiten is zo speciaal. Zeker ook omdat we buiten hele andere lichtsituaties hebben dan binnen.
Lifestyle is lekker bij jou thuis. Samen met de papa to be mooie beelden maken in huis, in de babykamer of welke andere ruimte dan ook. Ook hier is de sfeer weer heel anders dan in een studio of buiten. Niet of nauwelijks geposeerd, lekker jullie zelf zijn en genieten van elkaar en het zwanger zijn. Bij al deze shoots is het uiteraard mogelijk dat zowel de partner als de eventuele oudere broertjes of zusjes meedoen. 

Iets heel anders is een zwangerschaps milkbath shoot
Deze shoot wordt in een bad gemaakt uiteraard voorzien van melk en diverse soorten bloemen. Het wit van de melk en de bloemen geeft een romantische uitstraling en is best heel bijzonder om te doen. Het is anders dan anders en de reacties van de aanstaande mama’s zijn alleen maar heel positief. Het enige is dat deze shoot alleen van de vrouw gemaakt wordt, papa’s en broertjes en zusjes ook nog in bad erbij…..dat gaat niet echt passen! 

Vaak wordt aan mij gevraagd of ik ook een foto van de baby wil maken voor op het geboortekaartje. Tuurlijk wil ik dat! Binnen 72 uur na de bevalling kom ik lekker bij jou thuis in je eigen omgeving, waar zowel jij als je baby zich prettig voelen, voor het maken van de foto’s. Als het nodig is, kom ik natuurlijk bij je in het ziekenhuis. Dezelfde dag nog krijg je de foto’s gemaild zodat jullie de keuze voor op het kaartje kunnen maken.

Heb je interesse in een zwangerschapsshoot, stuur me gerust, vrijblijvend, via het contactformulier een mailtje om je wensen te bespreken.