Cadeaubon Newborn Girl

Je zus,  beste vriendin, dochter, schoondochter of collega is zwanger en krijgt tijdens haar zwangerschap vaak al diverse cadeautjes in de vorm van kleertjes, knuffels, of speeltjes. Dat is natuurlijk hartstikke leuk, maar wordt wel al door veel mensen gegeven. Een origineel, en waardevol cadeau idee kan zijn om aan haar een cadeaubon te geven voor een Bolle Buikshoot.

 Ik heb een cadeaubon inmiddels al vaak  mogen maken en de reacties van de vrouwen die een bon gekregen hebben waren stuk voor stuk heel enthousiast. Met name de originaliteit van degenen die de bon gegeven hebben werd heel erg gewaardeerd.

Hetzelfde geldt eigenlijk ook voor een kraam cadeau.
Een cadeaubon voor een Newborn- of een Babyshoot is één van de mooiste cadeau’s die je aan jonge ouders kan geven. Vaak komen zij zelf niet op het idee vanwege de drukte waarin ze belanden als de kleine eenmaal geboren is. Het krijgen van een cadeaubon voor een fotoshoot wordt als heel leuk ervaren. Vaak wordt er dezelfde week dat ze de bon gekregen hebben al gebeld voor het maken van een afspraak voor een shoot.

De cadeaubon maak ik zelf, met de mogelijkheid dat er een kleine, persoonlijke tekst op de bon kan worden gezet. Dan is het direct geen standaard bon meer.