Wil je graag leuke spontane foto’s  voor  Opa en Oma? Of zou je nu wel eens  foto’s  van de  hele familie, of alleen van je eigen gezin,  willen hebben, maar dan wel  mooi, spontaan en waarbij de  foto’s met gevoel  en op een professionele manier zijn gemaakt?
Ik maak mooie familiereportages van zowel de kinderen als volwassenen. De hond er ook bij?  Tuurlijk, juist hártstikke leuk! Alles is in principe mogelijk en het kost niks extra.

Om de foto’s spontaan en levendig te houden, maak ik de familiereportages het liefste buiten en niet in de studio. De fotostudio is sowieso niet toereikend voor een groep groter dan max. 4 personen.
Daarbij, in de buitenlucht kunnen de kinderen lekker hun gang gaan, hoeft er niet op commando te worden gelachen en is er meer actie mogelijk waardoor de foto’s energieker worden.  Bovendien ‘regiseer’ ik vrij weinig waardoor iedereen zichzelf kan blijven en men met z’n allen een hele  leuke tijd buiten heeft.
Bijvoorbeeld aan het strand, een prachtig bos of een andere plek die voor jullie waardevol is of waar je mooie herinneringen aan hebt.

Maar het kan natuurlijk ook dat je nog geen gezin hebt, en dat je toch wel graag met je vriend of vriendin een shoot zou willen doen. Ook dat is mogelijk en echt super leuk. Met z’n tweetjes een hele leuke, maar vooral ontspánnen, tijd in de studio óf op een buiten locatie hebben en ondertussen maak ik foto’s van jullie en de liefde die tussen jullie aanwezig is.

Mooie seizoenen
Familiereportages en Loveshoots zijn het hele jaar mogelijk; hoe mooi is het voorjaar met het frisse groen en de bloeiende bloemen;  in de zomer, in het mooie ochtendlicht of juist het prachtige licht van de ondergaande zon; maar ook de herfst, met de prachtige kleuren die de natuur ons geeft; of het mooie wonderlijke wit in de winter. Ieder seizoen heeft absoluut zijn charme. Het enige is, het mag alleen niet regenen. In dat geval plannen we een andere afspraak. Met buienradar kunnen we dat nog tot op een half uur van te voren bepalen.