Het wordt dit jaar ietsjes anders, maar zéker leuker!

Dit jaar wil ik mijn fotografie ietsjes anders gaan doen dan de voorgaande jaren.
Ik wil me wat meer gaan toeleggen op lifestyle fotografie voor zowel zwangerschap als newborn/baby én ik wil meer (huis)dieren gaan fotograferen. Dus wat vaker de studio uit en wat meer in de buitenlucht of bij de mensen thuis fotoreportages maken. Om mijn portfolio daarvoor te vullen ben ik de komende tijd op zoek naar mensen die met mij, tegen een gereduceerde prijs, shoots willen doen op het gebied van:

*Lifestyle Zwangerschap

*Lifestyle Newborn/baby en borstvoedingsessie

*Hond, kat, paard, fret, of welk ander lief, leuk en geinig huisdier je hebt. Dit kan als portret op een buitenlocatie, maar ook actie. Of een mooie reportage van je senior huisdier bv, of het dier samen met het baasje of je kind met haar verzorgpaard. Bedenk het en ik word er vast ook enthousiast van ;).

*Kinderen in de leeftijd vanaf dat ze zelfstandig kunnen zitten tot ong. 10 jaar. Met deze kinderen gaan we sowieso lekker naar buiten foto’s maken. Heb je een huisdier waar je kind dikke vriendjes mee is? Ook dat wil ik heel graag fotograferen.

Shoots in de studio blijven natuurlijk ook mogelijk, maar overweeg het eens. Misschien bedenk je je dat je het eigenlijk wel heel erg leuk vindt om lekker thuis te zijn of heerlijk naar buiten om daar een fotoshoot te doen. Mocht je mee willen werken voor mijn portfolio, zet dat er dan in de mail even bij. Dan weet ik gelijk wat de insteek van de shoot is. Ik heb er in ieder geval heel erg veel zin in dit jaar, en ik hoop dat jij dat ook hebt en contact met opneemt om een super gave shoot te gaan doen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *