Zwangerschap

Als je eens wat anders wilt dan de standaard zwangerschapsfoto’s die je altijd en overal ziet, dan is een Milkbath Zwangerschapsshoot iets voor jou. In Amerika is het al heel erg populair, hier in Nederland is het nog vrij onbekend.

Mooi, bijzonder, teder, dromerig, lief…..zomaar wat woorden die bij mij opkomen als ik aan Milkbath Fotografie denk. De sfeer van zo’n fotoshoot is zo anders dan een studioshoot of een buitenshoot. Het is moeilijk om het precies in woorden uit te leggen; het is echt weer het gevoel wat de foto’s uitstralen. Het mooie van een Milkbath shoot is dat er bloemen gebruikt kunnen worden van het seizoen. Hoe leuk is het als je aan de hand van de foto’s ziet in wat voor seizoen je zwanger was.

Baby

Maar ook met een baby is het fantastisch mooi om eens een Milkbath shoot te doen. En dat kan eigenijk op elke leeftijd. Ook hier gaat het weer om de dromerigheid en tederheid vast te leggen, en met het witte van de melk gaat dat heel mooi.
En welke baby vindt het nu niet heerlijk om in lekker warm water de dobberen, en zéker met mama erbij. Heerlijk ongedwongen, doen waar de baby zich prettig bij voelt. Genieten van de tijd samen in een lekker warm bad, hoe relaxed wil je een fotoshoot hebben.

Heb je interesse in een milkbathshoot, stuur me gerust, vrijblijvend, via het contactformulier een mailtje om je wensen te bespreken.