Welkom op mijn vernieuwde website. Leuk dat je komt kijken en wellicht geïnteresseerd bent in één van de verschillende shoots die bij mij mogelijk zijn. Laat ik wat over mezelf vertellen:

Mijn naam is Henriëtte de Feij, en sinds 2011 mag ik fulltime bezig zijn met mijn passie; fotografie. Door veel te fotograferen kwam ik erachter dat ik het maken van fotoreportages van en met mensen en dieren het leukste vind om te doen.

Door mond op mond reclame, een mooie website met veel voorbeeldfoto’s en social media kreeg ik de kans om te groeien, en dat groeien doe ik nog steeds. Je bent nooit uitgeleerd. Altijd en overal komen er gelegenheden voorbij waardoor ik geïnspireerd word, waardoor ik weer ideeën krijg om toe te passen tijdens shoots.
Iedere shoot verloopt anders, ik werk niet volgens een bepaald stappenplan. Bij Wonderfull Moments krijg je géén standaard studiowerk van foto’s die binnen een uur gemaakt worden en waar alle foto’s zo’n beetje op elkaar lijken. Persoonlijke aandacht, dat is waar ik voor sta. Ik ga ervoor om foto’s te maken waar jij jezelf of je kind in herkent. Waarvan jij zegt; ‘Dit is mijn kind, zó ken ik hem of haar’. Dat is de basis waar ik bij elke shoot naar streef.
Juist door het samenwerken met mensen komen we heel vaak samen tot de mooiste ideeën. En daar word ik heel blij en gelukkig van. Dat houdt de originaliteit erin, en dat wil ik heel graag. 
Natuurlijk heb ik van te voren wel wat foto’s in mijn hoofd zitten die ik wil maken, maar ik laat me ook heel graag inspireren door de mensen en wat er tussen ons kan ontstaan. Juist daardoor, door niet teveel in ‘hokjes’ te denken ontstaan vaak de mooiste en spontaanste momenten: Wonderfull Moments!
Als ik van een ouder te horen krijg dat ik hun zoon of dochter heb vast kunnen leggen zoals hij of zij is, of als een tiener enthousiast laat weten dat ze het zo leuk gehad heeft tijdens de shoot, dan is voor mij de shoot geslaagd!

Typisch Henriëtte

Ik hoor heel vaak van mensen dat ze niet in de gaten hebben gehad dat de tijd tijdens de fotoshoot zo snel voorbij is gevlogen. Zo leuk en ontspannen hebben ze een shoot ervaren! Ze hebben zich op hun gemak gevoeld bij mij.
Ik vind dat  heel fijn om te horen, een mooi compliment. Want het is mijn streven dat mensen zich voor de camera prettig en ontspannen kunnen voelen en dat de sfeer tussen ons zodanig is, dat ze hun ware zelf kunnen en durven te laten zien. Dit levert mooie en oprechte foto’s op! Op mijn eigen manier en in mijn eigen stijl, iedere shoot is uniek en anders.