Henriette de Feij

Welkom op mijn nieuwe website!

Leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik hoop dat je het net zo’n mooie website vindt als ik, want ik ben er heel blij mee :).

Nieuw bij deze website is dat ik mijn uiterste best ga doen om een blog bij te houden. Niet heel bijzonder, maar gewoon met wat ik heb mogen doen de afgelopen tijd voor ‘werk’. Het is werk, maar het is ook dat wat ik het liefste doe, en dan voelt het niet als werk. Hoe mooi is het toch dat je van je hobby je werk kan maken. Ik voel me dan ook best bevoorrecht dat ik dat kon doen.

En dan nu een nieuwe website met mijn foto’s. Mooier gepresenteerd dan op mijn oude website, versie 2.0 zeg maar. Met plezier en enthousiasme gemaakt door Margot Hengst.

Kijk lekker rond, en mocht je meer informatie willen voor een fotoshoot; mail me en je krijgt zo spoedig mogelijk een reactie van me.

Tot een volgende blog!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *